Ipari alkohol alapú termékeink

Nyersalkohol (ipari és energetikai célokra)

A szőlőtörköly és borseprő szesztartalmának lepárlásával és koncentrálásával készített 92 V/V % feletti alkoholtartalmú, ipari és energetikai célokra alkalmas termék. Az elő- és utópárlatok részleges elvételével és a finomítás fokának emelésével akár 95,5-96 V/V % -ig növelhető az alkoholtartalom.

Denaturált szesz

Az ipari és energetikai célokra gyártott nyersalkoholokból a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásáról szóló 2016 évi LXVIII törvény és annak végrehajtásáról szóló 45/2016 (XI.29.) NGM rendelet által előírt anyagok hozzáadásával készített, részlegesen denaturált szesz.

Fagyásgátló szélvédőmosó koncentrátum

Az ipari és energetikai célokra gyártott nyersalkoholokból részleges denaturálást követően mono-etilén-glikol és anionos felületaktív anyag hozzáadásával készítjük továbbfelhasználók számára.

Egyéb etilalkohol alapú oldószerek

Az ipari és energetikai célokra gyártott különböző tisztaságú nyersalkoholokból részleges denaturálást követően a gépipar, nyomdaipar, vegyipar számára egyéb poláros és/vagy apoláros szerves oldószerek, detergensek hozzáadásával igény szerinti oldószereket készítünk.